Taaltraining Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekken

Taaltraining Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekkenAls u zich correct en duidelijk uitdrukt in een telefoongesprek met, of een e-mailbericht aan uw buitenlandse relatie, maakt u een professionele indruk. Een goede taalbeheersing is daarvoor een vereiste. Net als de keuze voor de juiste toonzetting en stijl. Investeren in het verbeteren van uw zakelijke communicatie in het Engels, is investeren in uw internationale zakenrelaties.
Inschrijven

Overzicht

Doelgroep taaltraining
Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die weleens zakelijk in het Engels moet communiceren en die zich daarbij professioneler wil uitdrukken.

Doel taaltraining
U leert correct en effectief telefoneren en corresponderen in het Engels. Na deze taaltraining kunt u in het Engels correcte en duidelijke e-mails opstellen en goede zakelijke telefoongesprekken voeren. U kiest daarbij ook de juiste stijl en toonzetting. U communiceert met meer zelfvertrouwen.

Als afsluiting van deze training krijgt u een eindopdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining

Deze taaltraining duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken.Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: netwerken, presenteren, rapporteren en vergaderen.

Kosten taaltraining: 1049 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)
Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

Programma

Tijdens de taaltraining komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  • Telefoontaal: woordenschat, uitspraak en grammatica, telefoonalfabet 
  • E-mailtaal: woordenschat, spelling en grammatica
  • Structuur van telefoongesprekken en e-mails
  • Verschillende typen e-mails en telefoongesprekken (uitnodigingen, afzeggingen,
        klachten, kennisgeving etc.)
  • Stijlkeuzes: formeel of informeel, culturele conventies en valkuilen


De taaltraining is interactief van opzet met rollenspelen en praktische oefeningen. Ook krijgt u werkopdrachten mee.

Agenda

     
November 2017    
7 en 14 november dinsdag Utrecht
16 en 23 november donderdag Amsterdam
20 en 27 november maandag Den Haag
     
December 2017    
6 en 13 december woensdag Utrecht
7 en 14 december donderdag Rotterdam