Taaltraining Zakelijk Engels: netwerken

Taaltraining Zakelijk Engels: netwerken

Of u nu op een beurs bent, een congres bezoekt of een zakendiner bijwoont, zakelijk netwerken vergt aandacht en nuance. Opdringerige gesprekken en oppervlakkige communicatie kunnen averechts werken. Bij internationaal netwerken is het bovendien lastig wanneer uw taalbeheersing tekortschiet en u de culturele conventies niet kent. Om internationaal succesvol te kunnen netwerken moet u zich bekwamen in de formele en informele taal van uw relaties.

Inschrijven

Overzicht

Doelgroep taaltraining

Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die een internationaal netwerk in het Engels onderhoudt en daar effectiever in wil worden. U hebt een redelijke beheersing van het Engels en in uw werkomgeving wordt regelmatig Engels gesproken.

Doel taaltraining

U leert effectief netwerken in het Engels. Na deze taaltraining kent u het Engelse netwerkjargon. U drukt zich professioneler uit en u voelt zich zekerder in de benadering van uw internationale zakenrelaties. U weet bovendien aan welke formele en culturele regels u zich moet houden om het contact met uw relaties succesvol te onderhouden.

Als afsluiting van deze training krijgt u een eindopdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining

Deze training duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken.

Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekkenpresenterenrapporteren en vergaderen.

Kosten taaltraining: 1049 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)

Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

Programma

Tijdens de taaltraining komen onder meer onderstaande onderwerpen van internationaal netwerken aan bod.

  • Netwerktaal: woordenschat, uitspraak, spelling en grammatica
  • Presenteren en representeren
  • Kennismaking, afscheid, contactonderhoud, weerzien
  • Stijlkeuzes: formeel of informeel
  • Smalltalk/social talk
  • Uitspraak en intonatie
  • Culturele conventies en valkuilen (tact en diplomatie)
  • Non-verbale communicatie en humor


De training is interactief van opzet met veel rollenspelen. Ook krijgt u werkopdrachten mee.

Agenda

2017  
4 en 11 april  dinsdag Amsterdam