Taaltraining Zakelijk Engels: vergaderen

Taaltraining Zakelijk Engels: vergaderen

Ook al hebt u een redelijke beheersing van het Engels, het is nog iets heel anders om deel te nemen aan een internationale vergadering. Vaak zijn de vergaderingen formeler van karakter en ook de structuur van de vergadering wordt strakker gevolgd dan in Nederland. Effectief vergaderen in het Engels heeft alles te maken met kennis van het vergaderjargon en de juiste aanspreekvormen, maar ook culturele aspecten spelen een rol.

Inschrijven

Overzicht

Doelgroep taaltraining
Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die weleens in het Engels vergadert en daar effectiever in wil worden. U hebt een redelijke beheersing van het Engels en in uw werkomgeving wordt regelmatig Engels gesproken.

Doel taaltraining
U leert effectief vergaderen in het Engels. Na deze taaltraining kent u het Engelse vergaderjargon. U weet bovendien aan welke formele en culturele regels u zich moet houden om een vergadering succesvol te laten verlopen.
Als afsluiting van deze training krijgt u een eindopdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining
Deze taaltraining duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekken; netwerken; presenteren en rapporteren.
Hebt u interesse om een open groepstraining te volgen maar kunt u niet op een van de aangegeven mogelijkheden? Geef via het formulier andere trainingsdata uw gegevens en wensen door en wij nemen contact met u op.
Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training. Neem hiervoor contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.

Kosten taaltraining: 1049 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)
Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

Programma

Tijdens de taaltraining komen onder meer onderstaande onderwerpen van internationaal vergaderen aan bod.

  • Succesfactoren: culturele conventies en valkuilen
  • Vergadertaal: woordenschat, uitspraak en grammatica
  • Agendavoorbereiding
  • Voorzitten en procesbegeleiding
  • Overtuigen en onderhandelen
  • Tactvol onderbreken en tegenspreken
  • Verschillende vergadervormen: face to face, telefonisch, videoconferencing

De training is interactief van opzet met veel rollenspelen. U krijgt werkopdrachten mee.

Agenda

2017  
6 en 13 maart maandag Amsterdam