Van Dale’s grootste vertaalwoordenboeken nu in Play

De grootse vertaalwoordenboeken in het Nederlandstalige gebied zijn nu beschikbaar in Google Play. Het aanbod van de Van Dale-woordenboeken is daarmee compleet, van pocketniveau tot de Dikke Van Dale. De Van Dale Grote vertaalwoordenboeken Engels, Duits, Frans en Spaans, inclusief het handige woordenboek Hedendaags Nederlands, hebben in de Play Store de aanduiding “Pro” gekregen.

De interface van de apps is volledig nieuw ontwikkeld, speciaal aansluitend op het Android-platform. Met een ruime keuze aan zoekmogelijkheden is eenvoudig antwoord te vinden op taalvragen. Door de aantallen trefwoorden en de diepgang waarmee woorden behandeld worden – met veel voorbeeldzinnen en andere context – zijn de apps zeer geschikt voor professioneel gebruik, voor studies op het hoogste niveau en voor de meest kritische thuisgebruikers.

De Van Dale Pro-apps zijn gratis te downloaden in de Play Store en een deel van de inhoud is gratis te testen. De volledige inhoud is via een in-app-aankoop aan te schaffen. Hedendaags Nederlands kost € 49,99 en de vertaalwoordenboeken Groot Engels-Nederlands/Nederlands-Engels, Groot Frans-Nederlands/Nederlands-Frans, Groot Duits-Nederlands/Nederlands-Frans en Groot Spaans-Nederlands/Nederlands-Spaans kosten elk € 59,99.

Van Dale-apps worden ontwikkeld in samenwerking met Paragon Software Group.